• Selasa, 17 Mei 2022

Ini Makna dan Lirik Lagu Urip Mulyo Ciptaan Bayu Skak, Hiasi Film Yowis Ben 3

- Sabtu, 27 November 2021 | 17:45 WIB
Lirik dan makna lagu Urip Mulyo di Film 'Yowis Ben 3' karya Bayu Skak. (youtube.com/StarvisionPlus)
Lirik dan makna lagu Urip Mulyo di Film 'Yowis Ben 3' karya Bayu Skak. (youtube.com/StarvisionPlus)

Dadi wong sing uripe mulyo
Pinginane wong sak dunyo
Ojo nganggo coro sing ala
Nyolong hak'e wong liyo
Ora nganggo suloyo
Ileng karo sing kuoso
Mugo oleh urip sing mulyo
Tentrem ning njero jiwo

Golek urip ning dunyo
Gaweane sengsoro
Nanging kudu podo
nyambut gawe sing roso
Pasrah karo sing kuoso
Rausah nyusahno wong liyo
Mugo-mugo iso urip sing mulyo

Golek urip ning dunyo
Gaweane sengsoro
Nanging kudu podo
nyambut gawe sing roso
Pasrah karo sing kuoso
Rausah nyusahno wong liyo
Mugo-mugo iso urip sing mulyo

Baca Juga: Lirik Lagu Ebiet G Ade - Lelaki Ilham dari Sorga, Ceritakan Perjalanan Rasulullah SAW

Itu tadi merupakan lirik lagu Urip Mulyo yang menghiasi cerita di film Yowis Ben 3 karya Bayu Skak.

(***)

Halaman:

Editor: Arvendo Mahardika

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X