• Kamis, 8 Desember 2022

4 Rekomendasi Nakam Ingeb nang Kota Malang, Gawe Sing Bingung Ingeb Nakam Opo

- Senin, 29 November 2021 | 20:50 WIB
Warung Mami Cukam. (Instagram.com/kuy.makan_)
Warung Mami Cukam. (Instagram.com/kuy.makan_)

About Malang, 29 November 2021 – Selain terkenal karo wisatane, panganan yo osi dadi pilihane nawak-nawak warga Kota Malang.

Pasti nawak-nawak warga Kota Malang pernah ngalami terutama tengah wengi yen keroso ewul biasane bingung kate nakam opo pas wes kebengen.

Nah iki nawak, rekomendasi nakam malam seng cocok dadi pilihane nawak-nawak seng biasane keluwen tengah ingeb, sing wes dirangkum AboutMalang.com.

Baca Juga: Arema FC Menang Lawan Persib Bandung, Eduardo Almeida: Ini Bekal Penting untuk Pertandingan Berikutnya

1. Oges Campur Mami Cukam

Oges Campur Mami Cukam osi dadi pilihane nawak-nawak terutama daerah Nahelop, Jodipan, karo Kebalen.

Oges Campur Mami panggone nek pojok prapatan cukam sebelahe konter HP. Regone murah meriah nawak, kanyab pilihane mulai endog sampek empal sapi.

2. Oges Nowar Suhat

Gawe nawak-nawak sing bingung biasane ngalup idrek daerah Suhat, Blimbing, lan sekitare, osi mampir nang nowar seng panggone ndek Suhat persis emperan e Pizza Hut Suhat.

Halaman:

Editor: Arvendo Mahardika

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X